Campinglife

10 december 2024 - Elst, Nederland

En dan breekt de tijd weer aan dat Andre terug vliegt naar Panama, ik zal dit keer in Nederland blijven, de beide ouders hebben zorg en begeleiding nodig en hierin kan ik een mooie taak hebben wat ook gebeurd.

Zo kom ik de zomer en stukje herfst door op een camping met zorg dragen voor de ouders.

Andre is heel hard aan het werk om de het interieur te vernieuwen op de boot, er wordt weinig gedeeld met fotos, dus wanneer ik weer terug kom op de boot zal het een grote verassing zijn, ik ben wel benieuwd.

En ja dan dachten we dat het huis verkocht zou gaan worden, maar het is nog niet gelukt en na een maand of 5 hebben we besloten om het huis op de officiële huizenmarkt te zetten.

Inmiddels is Andre ook weer na 3 maanden terug in Nederland en ligt er weer een taak om nog meer op te ruimen en weg te doen , en schoon te maken, vooral de buitenkant loods en de stenen van de oprit en erf, voor de fotos voor verkoop.

We besluiten om diesel uit te sparen van het heen en weer rijden om de caravan van de camping naar huis te halen en aan de klus te beginnen, we zetten de caravan naast het huis, en slapen daarin.

De zorg voor de ouders zit er een eind op, de uitslag bij mijn schoonmoeder is zeer positief, en ze wordt in de toekomst weer gemonitord, we zijn zeer dankbaar! Ondanks dat mijn schoonvader ook kampt met achteruitgang in gezondheid staan ze positief en verwachtingsvol en verlangend naar de De Here Jezus, in het leven!

De zorg bij mijn ouders loopt nu ook, er is huishoudelijke hulp, fysio, en een dagbehandeling opgestart en zo af en toe kan mijn vader een dagje weg, er zijn nog steeds lieve mensen die af en toe wat ondersteuning bieden, ook hun verwachting ligt in De Here Jezus, en zijn dankbaar!

Er is toch elke keer weer belangstelling voor ons huis, en hebben er vertrouwen in dat er een juiste koper wordt gevonden, misschien niet zoals wij bedacht hadden maar zeker op Gods tijd en passend in Zijn plan voor ons.

We genieten nog een paar weken van de houtkachel en treffen voorbereidingen om naar Panama te gaan, dit keer ligt het in de verwachting dat we dan met de zomer met verlof terug komen.

We zien er naar uit wat God op ons pad gaat brengen en om de Panamese familie weer te ontmoeten, die overigens niet eens allemaal uit Panama komen, haha.

Het aftellen is begonnen en over 3 daagjes vliegen we, wilt u meebidden voor een vruchtbare tijd?

NazomerMooi uitkijkjeAndre komt naar Nederland Heerlijk cocoonenHet staat te koopSchoonmaakSneeuw in NederlandGenieten van de houtkachel

1. Ivan Martínez Castro:
    10 december 2024
    Es un gusto saber que sus padres están bien. En las condiciones. De nuestro padres Celestial. Los aguarda en amor y misericordia el camino. Está preparado. Y el tiempo llega con con toda su bendición familia.
  2. Corrie van der Hoeff:
    11 december 2024
    🙏🙌 veel gebeurd qua zorg, nu naar de Panamese familie, veel zegen daar❤❤